25.09.2005 - 28.05.2014

18. mai 2010

Turbo har vært på besøk fra fredag. Det går veldig bra sammen med de andre hundene, Turbo er bare snill og bjeffer litt, da.
På denne tiden han har vært her har han fått børstet flokepelsen sin og nå er så og si uten floker, bena er pene og det er ikke noe som stikker under buken og på innsiden av lårene. Han er en drøm å børste, prøver å protestere til å begynne med men gir seg fort. Det er bare hyggelig å ha han på besøk.
På tur er han helt perfekt, ikke drar han i båndet, ikke bryr han seg om andre hunder (eller katter) og lydig som jeg husker han fra han bodde her.
Neste seanse er NKK utstillingen i Drammen 5. juni.

Jeg har funnet godbamsen hans.

I år har jeg tenkt å stille Turbo på noen utstillinger. NKK Drammen og spesialutstillingen som er samme helg og så neste mulige utstilling med han er Dogs4All i Lillestrøm i november. Nordisk Vinnerutstilling. Der dømmer oppdretteren til Kicki og da er hun og Theon (for stor) umulig å stille. Gleder meg til å ha med Turbo i ringen igjen. (Kari og Olivia, da vet dere dette.)

Turbo har vært på besøk

22. juni 2009

Turbo har vært på besøk og det ble et hyggelig lite treff. Det så ut til at både de hjemmeboende hundene og Turbo syntes det var tas.
Det ble litt børsting og mye kos og når Turbo skulle reise igjen var det ingen tvil om at han skulle være med Kari og Olivia hjem, hadde ingen tanker om å bli igjen. Det var godt å se og det er helt tydelig at alle trives sammen. Ønsker dere alt godt videre og at det ikke blir for lenge til vi sees igjen.

Her kommer nytt om Turbo etter hvert

Turbo er etter Marte (Gordons Touched By Magic) og Matti (NORD UCH NV-02 Gordons Matador) og er det første bearded collie kullet hos kennel Mollycoddle. Han er også den første championen som er født her. 
Turbo har et herlig gemytt og har vært helt fra han var liten en veldig behagelig hund å være sammen med, alltid fornøyd og glad og han viser det.
 

Han er røntget:  HD: A, AA: A

Turbos stamtavle