Mamma

2. november 2009

Gaya er i natt blitt mamma for 3. gang.
Hun er en helt utrolig mamma. Jeg trengte ikke å gjøre noe under fødselen, hun greide alt selv.  Åpnet fosterposer og vasket de rene og det kom lyd fra alle tre, tygde over navlestrengen så den ble passe lang. Alle tre er veldig flinke til å spise så dette blir nok et enkelt kull.
GRATULERER GAYA.

Litt mer om Gaya

August 2009

Gaya har nå fylt 5 år og er muntrasjonsrådet her i huset. Hun finner stadig på nye ting å vise fram.  I forhold til de andre hundene er hun ganske sjefete, men de bryr seg ikke om henne når hun prøver å ta komandoen. Diesel er sjefen her i huset og henne tuller hun aldri med, der er bare kos. Begge sover i min seng ved fotenden. Betty ligger på puta mi, men ikke lenge, hun elsker buret sitt (døra er alltid oppe).
Gaya er den av hundene her som tror hun er vakthund og må passe på barna i gata når hun er ute, men det er ikke plagsomt, det kommer ikke mer enn et par bjeff av gangen. Hun driver og hopper opp og ned ved porten for at alle skal se henne, ser ut som hun hopper på trampoline. Hun er utrolig spretten og glad. Alltid klar til nye påfunn og elsker å være med på tur.
Jeg har planlagt kull på henne nå til høsten. Se under valpesiden.

Det sånn Gaya ser ut. En herlig krølltopp.

Gaya

Gaya er den første løwchen min. Hun er en utrolig morsom hund, finner på mye rart, har mange forskjellig lyder. Jeg har prøvd å legge ord på noen lyder så vi kan kommunisere litt og tar jeg feil viser hun meg hva hun mener og vil.
Gaya har vært stilt noen ganger og fått cert og blitt BIR både i Norge og Sverige.
Hun har ikke helt riktig pels, det er for mye krøll i den, men det gjør ingenting for hun er den hun er. Hun er den som tar seg av valper her i huset, om de er nyfødte eller eldre. Kjempeflink.
Gaya har til nå hatt to valpekull. Det første var det to i, Lea og Theo. Det andre var det tre i, Buster, Timmy og Betty.
Alle ser kjempefine ut.


12.03.09 ble Gaya øyelyst igjen og hun er fri for sykdommer, noe som er viktig i avlen. 🙂

Hun  er tidligere kneleddstestet og funnet fri.