Årets siste utstilling

29.12.09 var vi på årets siste utstilling og det gikk helt fint.
Kicki ble BIM og dagens dommer var Gøran Bodegård.
Har tidligere stilt Trixie for han to ganger og hun ble beste tispe begge gangene. Trodde ikke det skulle gå så bra for Kicki er alt annet enn lik Trixie. Da vet jeg at jeg godt kan stille for han en annen gang også. Neste utstilling er 16. og 17. januar 2010. Tiden går fort!!!

Gayas valper

2. november

Gayas valper er kommet. Se under valper og i bloggen.
2. oktober 2009

Har vært hos veterinæren og tatt ultralyd i dag og det ble positivt svar, Gaya er drektig!!!!!! 🤩

Planlegger valper

Gaya og Gantu ble parret 2. og 4. september, så nå er det bare å vente og se om det blir noen små nøster etter hvert.

Hallingdalsutstillingene


Dette ble helgen for de gode resultatene.
Det er ikke ofte man kan greie å få to championer samme dag. Det greide jeg lørdag 1. august.
Først ble Theon champion med Susanne som handler. Han ble nr. 1 i åpen klasse med ck og 3. beste hannhund med cert.   Kicki ble nr. 1 i åpen klasse med ck og beste tispe med cert og ble dermed champion hun også og til slutt BIM.

Søndag 2. august ble Theon nr. 3 i championklassen og Kicki ble beste champion og beste tispe og igjen BIM.

Ellers var det som alltid en hyggelig helg hvor flere av beardisfolkene (Susanne og Monica, Merete, Bente og jeg) bodde sammen på campingområdet. Det er alltid trivelig å bo sammen med Bente. Hun er så grei at jeg får bo sammen med henne i campingvognen hennes. 
Vi hadde tilsammen sånn ca. 20 beardiser - lille løwchen Betty og en malteserfrøken fra Bergen på det lille området vårt.
Fredag kveld var det valpeshow med 4 beardisvalper. Meretes valp ble BIR og ?
Vi børstet (dvs. Susanne) av Theon masse pels i nakken og fronten og du verden så flott han ble. Susanne trente med Theon og han løp fiint, han.
Jeg fikk dratt av litt pels på Kicki og synes hun så veldig fin ut.
SÅ GIKK DET JO SÅ BRA PÅ SELVE UTSTILLINGEN !!!
 

Marte har blitt bestemor igjen

27. juni 2009 nedkom Mollycoddles Flashdance med 7 valper, 2 tisper og 5 hanner, 1 blå, 3 brune og 3 sorte. Alle med fine hvite tegninger. Stolt pappa er Potterdale Star Attraction (han finnes hos Kennel Hillbacka i Sverige).
Følg med valpene hos Gordons kennel i Ski:
www.gordonskennel.no

Familiehelg med spesialutstilling for Bearded Collie

1. juni 2009

Vi har vært i Elverum i helgen hvor det var arrangert familiehelg med spesialutstilling for Bearded Collie og generalforsamling.
Det var en hyggelig helg, selv om resultatene ikke var noe å skryte av uten om godjenta Diesel som ble BIS veteran.
Generalforsamlingen gikk rolig og greit, til tross for at det ble tatt opp saker som var litt "betente". Med litt godvilje og gode diskusjoner gikk det bra og alle var fornøyde.

Marte er blitt bestemor!

1. april 2009

N UCH Mollycoddles Showdance (Bella) har i dag nedkommet med valper. Det ble 6 tisper og 3 hanner. Alle sorte med fine hvite tegninger. Stolt pappa er N UCH T-BOB Buddy Bon Jovi De finnes hos kennel Honeybob

Øyelysing

12.03.09 ble Gaya og Betty øyelyst og begge var fri for sykdommer.🙂

Din overskrift

Her gikk nyttårsaften helt greit, de lå under bordet, i sofaen eller under senga mi, helt som en vanlig kveld. Gaya satt på spisebordet foran vinduet og så ut, med noen grynt til meg som måtte komme å se sammen med henne. Dette syntes hun var stort og ute løper hun rundt enda for å se om det er noe oppe i lufta. Hun er rar den lille løven min.