Her kommer nyheter etter hvert som de dukker opp.

Kicki ble BIM på årets første utstilling og BIR på den neste. Fin start på utstillingsåret.

2. juli 2010
skrev jeg kontrakt på hus. Det ligger i Røyken og jeg gleder meg virkelig til å flytte dit.😀
Jeg har vært og sett på mange hus i en avstand på ca. 15 min. fra jobben. Noen syntes jeg var fine og la inn bud, men var usikker og håpet at noen bød over og det ble gjort og jeg var lettet. Noen følte jeg med en gang at det ble feil. Her skal jeg ihvertfall ikke bo og fikk dårlig følelse. Noen var jeg ikke inne å så på engang. 😥 Dette huset ville jeg ha og la meg på prisantydning og håpet at ingen kunne by over og huset ble mitt. 🤩 Det er egentlig ikke flere rom enn det jeg har nå, men alle rommene er større og uteplassen er helt super og så er det 2 store terrasser, en nede og en oppe. I tillegg er det kjeller, men det er lav takhøyde, s å det er ikke tatt med i arealberegningen. Takhøyden er ca. 1,90 m, om jeg kommer til å gjøre noe særlig der, vil bare tiden vise.
Jeg behøver egentlig ikke gjøre så mye, men jeg vil etter hvert bytte kjøkken i første etasje og renovere badet i første. Det er et lite bad og et lite kjøkken i 2. etasje, noe som passer veldig bra.
Tomten er på over 2 mål, men det er en skråning og noe skog, men det jeg kan bruke er vel noe over et mål. Der kan de firbente løpe og løpe, noe de ikke kan gjøre her vi nå bor.
Overtakelse er 2. august, dagen etter at jeg kommer fra Nesbyen.

Litt utsikt fra terrassen

En ny liten frøken har kommet i hus!

27. juni i år hentet jeg en liten herlig løwchenfrøken hos kennel Loewenskjold. Jeg var og så på kullet når de var 6,5 uker gamle og falt med en gang for lille Cora. En trygg og god liten en.
På veien hjem var vi innom en annen nykommer, en liten bostontispe fra Danmark. Også hun var en god liten sak og det så ut som de to fort fant tonen og lekte og Moxy hang i pelsen på Cora uten at det gjorde noe som helst.
Gleder meg til resten med nykomlingen som tok møtet med de andre 5 hundene her på strak arm.

Theon og Cora

Alle tre valpene til Gaya ble solgt, Bella til en familie som bor på Blommenholm
Tara reiste til sin familie på Jessheim og
Toby reiste heller ikke langt unna, han fikk sin familie på Gjettum.